• 10 kn

  STARBUZZ TOBACCO

  Starbuzz Tobacco je najpoznatiji i najkvalitetniji duhanski brand za nargile, okus BLUE MIST je naprodavanji i najpoznatiji okus u svijetu nargila.Posvećen pružanju najviše kvalitete proizvoda u svim aspektima nargile industrije od 2005.  Starbuzz je postao poznat po svojim diskriminirajućih okusa. Naš temeljni motiv je da osiguramo da svi naši kupci imaju nevjerojatno iskustvo pušenja.  Usredotočili smo se na stvaranje proizvoda koji su bili snažno testirani kako bi vam donijeli osjećaj zadovoljstva koji nijedna druga robna marka ne može.  Ponosno u Starogradskom tradicijom i s modernim stilom je kako je Starbuzz došao razviti ovaj svjetski poznati brand.
  BLUE MIST
  Okus koji je pokrenuo revoluciju. Blue Mist® je uistinu majstorsko djelo umjetnosti. Privlačne glatke note šećerne vune čine eksplozivno i osvježavajuće iskustvo pušenja.
  PINK
  Starbuzz ® Pink® je slatko-sparnog zavodljivog okusa na bazi kupine. Sladak i misteriozan, Pink® je obavezan za one koji vole slatko.
  PIRATES CAVE
  Ekstremno punog okusa, mješavina limun-limeta, nije ni čudo da Pirate’s Cave® ima vlastiti svjetski klub obožavatelja.
  APPLE DOPPIO
  Apple Doppi® je hibridna mješavina svega ukusnog od Double Apple®, osim gorčine anisa. Kreće se tankom linijom dubokog, bogatog, Double Apple® okusa, dubine sladića i zanimljivo osvježavajućeg, čudnovatog zaostalog okusa u ustima.
  FROST BITE
  Osvježavajući okus koji ste čekali. Moćan, ali i lagano sladak dašak uzbudljivog, osvježavajućeg peperminta osigurava da će postati standardan dio nargila izbora.
  WET MELI
  Wet Meli se može opisati kao prskanje svježeg ušećerenog soka lubenice.